Velkommen til Moss Kiropraktikk & Helse

Ring for time på 69 25 24 23

Kiropraktikk og helse Moss

Avdeling Moss

Vi på Moss Kiropraktikk & Helse er stolte av å skille oss ut, tørre å være litt annerledes, av å tilby noe moderne og unikt, av å tilby kiropraktikk – pluss noe mer! Vårt mål er å hjelpe deg til å oppleve den beste ryggen og helsen som mulig.

Våre kjerneverdier består av å tilby en trygg, effektiv og helhetlig tilnærming.

Vårt team består av kiropraktor Marco Di Modugno, fysioterapeut og akupunktør Anja Ekvold, psykolog Lee-Heidi Lauritzen og massør Baard Flesjø. Vi ønsker å hjelpe så mange som mulig med å komme seg fra der man er nå til der man må være i sitt funksjonsnivå og i sin helse. Økt livsglede og livskvalitet er det våre kunder forteller at de opplever hos oss!

Så hvorfor er vi på Moss Kiropraktikk & Helse annerledes? Hvorfor er våre terapeuter moderne og unike i sin tilnærming? Fordi vi benytter all vår brede kompetanse og tverrfaglige kunnskap nettopp til å skape varige endringer! Vi vet at dersom man alltid oppfatter ting på den samme måten, alltid føler de samme følelsene, tenker de samme tankene og har samme adferd som før – ja det skjer det ingen forandring.

Vi på Moss Kiropraktikk & Helse ser på symptomer om en invitasjon til forandring. Vi advarer faktisk våre kunder fra å starte på en forbedringsprosess dersom de ikke ønsker forandring! Er du villig til å gjøre de endringer som kroppen og livet vårt ber deg om å gjøre?

Delta på våre informasjonsmøter og workshops på Moss Kiropraktikk & Helse for å lære mer om å skape varige endringer.

Velkommen til oss!

Kiropraktor Marco Di Modugno
Fysioterapeut og akupunktør Anja Ekvold
Psykolog Lee-Heidi Lauritzen
Biopat Tove Madsen Lund