Medisinsk Yoga

En terapeutisk form for yoga som har opprinnelse i den urgamle Kundaliniyogaen. Sammensatt av enkle og effektive fysiske øvelser i kombinasjon med pust og meditasjonsteknikker. Skaper balanse fysisk, mentalt og emosjonelt. Kan redusere effektene av stress, gi pusterom og dyp avspenning, og slik stimulere kroppens egen selvhelbredende evne. Medisinsk yoga brukes med gode resultater ved en lang rekke helseproblemer, men også for å forebygge sykdom og være helsefremmende.

Passer for alle : Utføres mykt, rolig og bevisst. Øvelsene strekker og styrker kroppen. Løser opp i rygg, skuldre og nakke. Pusten leder øvelsene, og det vektlegges tilstedeværelse her og nå. Det utvikles fysisk smidighet og mental avspenning. De fleste øvelsene kan gjøres sittende på stol, og tilpasses dine forutsetning.

Fakta om Medisinsk Yoga:

Utviklet på MediYoga Institutet (IMY) i Stockholm i samarbeid med store svenske bedrifter og flere av Sveriges største sykehus. Medisinsk Yoga er basert på vitenskapelig forskning, og har dokumentert bedring av rygg-, nakke-, muskel- og skjellettplager og lindring av ulike stressrelaterte plager. Kun terapeuter med medisinsk utdannelse kan bli instruktører i Medisinsk Yoga.

Se mer www.mediyoga.no