Velkommen til Son Kiropraktikk & Helse

Ring for time på 64 95 96 97

Vi er din kiropraktor i Son, Brevik, Hvitsten, Vestby, Hølen og Ringvoll.

Våre kjerneverdier består av å tilby en trygg, effektiv og helhetlig tilnærming.

Vårt team i Son består av kiropraktorene Heidi Omholt, Frederik Fuchs og daglig leder Marco Di Modugno.

I tillegg, benytter vi kompetansen og samarbeidet fra Moss Kiropraktikk og Helse med fysioterapeut og akupunktør Anja Ekvold, psykolog Lee-Heidi Lauritzen, massør Baard Flesjø og kiropraktor & daglig leder Marco Di Modugno.

Personer i alle aldre, gravide og spedbarn er velkommen til oss. Mange oppsøker oss for hodepine, svimmelhet, nakkesmerter, ryggplager, isjias, smerter ut i armene, og andre muskel-skjelett plager. Ofte handler det også om lite overskudd, uro, stress, vonde følelser, tanker og utfordringer i hverdagen. Vi er opptatt av mennesket bak smerten.

Er du lei av å gå i det samme smertefulle mønsteret om og om igjen? Ta kontakt i dag.

Vi vil alltid tilstrebe å se etter hva vi kan gjøre i dag – for at du skal ha det bedre i morgen!

Velkommen til oss!

Reisen til klinikken

Klinikken ble åpnet første gang i 2014 av kiropraktor Marco Di Modugno og var da en støtteklinikk for hans klinikk i Moss. I 2017 innledet Sons avdelingen et internasjonalt samarbeid med 360 Kiropraktor hvor Marcos italienske venn og kollega Gianluca ble hentet inn. Samme tid ble Kiropraktikk og Helse gruppen startet av Moss, Mjøndalen og Bekkestua.

Grunnet rask vekst, stor etterspørsel og fantastiske resultater for mennesker som har gått igjennom modellen til Kiropraktikk og Helse, endres Son klinikken fra 01.09.2018 til å bli den 4. klinikken i gruppen. (www.kiropraktikk-helse.no)

I den forbindelse, engasjeres de dedikerte og dyktige kiropraktorene Heidi og Frederik til den daglige driften i Son Kiropraktikk og Helse, og for å videreføre filosofien.