Maylinn Arnesen

Kiropraktor

For meg er det viktig å behandle årsaken til problemet, og ikke bare symptomene, slik at vi kan se en langvarig helsemessig endring. For å oppnå dette er det avgjørende å ha en helhetlig tilnærming til mennesket, med både kropp og sinn i fokus. Jeg ønsker å hjelpe mennesker å optimalisere sin helse slik at de kan øke sin livskvalitet og livsglede for å leve sitt liv til det fulle.

Jeg valgte kiropraktoryrket fordi jeg ønsker å utgjøre en forskjell i menneskers hverdag, og å fremme deres helse på en skånsom og effektiv måte. Jeg har stort fokus på å tilby en individuell og skreddersydd behandlingsplan for den enkelte.

Dette er hva jeg brenner for å tilby mine klienter, og det er morsomt og motiverende med alle de positive tilbakemeldingene fra klienter som har opplevd gode resultater.

I tillegg brenner jeg for å kunne hjelpe dem som ikke får et tilfredsstillende behandlingstilbud andre steder. Under ungdomsårene ble jeg selv sendt fra den ene til den andre spesialisten og behandleren i helsevesenet for mine helsemessige utfordringer. For meg var kiropraktikk den behandlingsformen som så meg mest grundig og helhetlig, og jeg valgte å bli kiropraktor for å kunne tilby det jeg er lidenskapelig opptatt av å kunne tilby; en effektiv, velfungerende og tilfredsstillende behandling også for dem som har «prøvd alt».

Jeg kommer fra Årnes, Nes kommune i Viken fylke, og har studert ‘Masters of Chiropractic’ ved AECC University College i Bournemouth, England. Det siste året på studiet inkluderte å jobbe intensivt i klinikken ved skolen der jeg behandlet mennesker i alle aldersgrupper, alt fra spedbarn til eldre. Jeg var aktiv i ammeklinikken på AECC, som inkluderte å samarbeide tett med jordmødre. Der opparbeidet jeg meg solid kunnskap og erfaring for å tilby en helhetlig behandling og veiledning av høy kvalitet til babyer, unger og foreldre som ønsker hjelp med sine utfordringer. Jeg synes det er fantastisk å kunne hjelpe spedbarn og unger slik at de kan fungere og utvikle seg best mulig optimalt, og i tillegg å se hvilken positiv endring dette kan utgjøre i foreldrenes hverdag. Etter endt studie hadde jeg mitt turnusår i Haugesund. Der opparbeidet jeg meg mye god kunnskap, og fikk mange fine turer i vestlandsk natur!

På fritiden liker jeg å være ute i naturen, gå turer, padle kajakk, spille is hockey, trene Pilates, og annen aktivitet og trening. Sport har vært en stor del av min hverdag fra jeg var liten, og tidligere satset jeg aktivt på is hockey. I løpet av min aktive idrettskarriere fikk jeg god forståelse for betydningen av å trene riktig og viktigheten av et godt kosthold, og jeg har opparbeidet meg bred kunnskap innenfor rehabilitering og opptrening som jeg gjerne deler med mine klienter.

Kiropraktor Maylinn Arnesen