Marco Di Modugno

Marco Di Modugno
Utdannet kiropraktor fra Anglo-European College of Chiropractic fra 2001- 2006.

Marco har fordypet seg i flere fagfelt som Funksjonell Nevrologi, Kinesiologi, Pediatri, Idrettsskader, Rehabilitering, Network Spinal, Stressmestring og Coaching.

For meg handler det om å se hele mennesket. Både fysisk, emosjonelt, mentalt og energetisk. Parallelt med fordypningsstudier innen kiropraktikken har min reise også dreid seg om selvutvikling. Å vite at mer er mulig for oss!

Min visjon er å drive tverrfaglig praksis som er ledende innen helsefremmende tiltak. Vi er stadig på kurs for å utvikle oss og vi arrangerer ofte kurs hos oss, med både vår og ekstern kompetanse.

Voksne og barn i alle aldre er velkommen. Vi er så heldige i dag å kunne si at vi er et sted for hele familien, og at mange oppsøker oss for vår kompetanse fra både nær og fjernt.

Mange kommer til oss med forskjellig plager i livets ulike faser. Plager som ryggsmerter, nakkeplager, prolaps, skulderplager, hodepine, svimmelhet, stress, lite energi, spedbarnsplager og idrettsskader.

Det er viktig for oss å forstå hvorfor kroppen ikke lenger er like tilpasningsdyktig våre hverdagskrav, og hvorfor vondter og plager oppstår. Etter at vi har forstått problemstillingen din, kan vi lage en plan som ender med suksess for deg!

Det går et veiskille i helsevesenet mellom å drive midlertidig brannslukking eller å forstå bakenforliggende årsaker til plagene. For hvis vi alltid tenker de samme tankene, føler de samme følelsene og utfører de samme handlingene- hvor mye vekst og forandring oppnår vi da?

For meg er ikke rollen som kiropraktor bare en jobb, men en livsfilosofi. Jeg vet at dersom vi putter i oss gode næringsstoffer, trener regelmessig, studerer, reflekterer og er bevisste i vår energi og kommunikasjon så vil vi oppleve et sunt og energirikt liv. For oss selv, og som også påvirker de rundt oss.

Ved siden av å hjelpe mennesker å leve opp til sitt fulle potensial er jeg aktiv innen mange idretter. En stor lidenskap er fotball, og jeg er utdannet fotballtrener med virke i barneidretten. I tillegg elsker jeg tennis, sykling, båtliv, ski og styrketrening.

Hvis du ønsker at noen skal sette seg inn i din problemsstilling, se hele deg, undersøke deg grundig og deretter sammen lage en plan for at du skal få det bedre – varig bedre! Ja, da er du velkommen til å ta kontakt.

Bestill time

Andre nyttige lenker:

Les mer om kiropraktikk

Les mer om Funksjonell Nevrologi

Les mer om Network Spinal

Les mer om stressmestring

Les mer om SRI

Lenke til linkdin