Nyheter / Kurs Moss

Kurs

 

Nyheter

 

Kurs Ryggskole

Vil du lære mer om riktig trening av rygg?

Sted: Kiropraktikk & Helse

Kursstart: 6. februar (Hver mandag i 8 uker. siste dag 27.3).

Tid: 19.30-21.00.

Se video om ryggsmerter

Treningstips for deg med vond rygg. Se våre videoer, helt gratis

Moss Avis

Nytt kurs

Hyggelig med omtale i Moss Avis 
Les mer om samarbeidet vårt med Moss Tennis Klubb

Ny kollega

 

Elisa Westeng, Personlig Trener og Kostholdsveileder

Hei!

Jeg heter Elisa og er 31 år gammel, jeg er utdannet personlig trener og kostholdsveileder. Jeg har også flere kurs innen for vektnedgang – dette brenner jeg litt ekstra for. Jeg har vært så heldig og få bli en del av dette fantastiske teamet og jeg gleder meg til å lære mer, og kunne gi mer til andre. Jeg har alltid vist jeg vil jobbe med mennesker meg aldri helt med hva. men nå har jeg virkelig funnet det jeg brenner for.

Veien til den jeg er i dag har vært lang og preget av mye smerter, fysiske men også psykisk. Jeg har slitt med både overvekt,  angst og depresjon, jeg har fibromyalgi og søvnvansker. Jeg har selv gått til behandling hos Kiropraktikk og helse, her har jeg fått hjelp til å åpne opp til og finne den personen som egentlig bor inni meg. Den glade, sprudlende, sosiale personen som alltid vil gi det lille ekstra. Før gjemte jeg meg heller bort, satt alene, og tviholdt på en jobb jeg ikke hadde kropp til og fungere optimalt i.

Selv om reisen har vært lang hadde jeg aldri vært der jeg er i dag uten alle mine plager. Da hadde jeg sikkert fortsatt hatt en jobb jeg ikke trivdes i, eller  godtatt alle de vondtene som har oppstått underveis eller vært ufør. Nå rir jeg dem av og står sterk på andre siden med verdens største smil!