Heidi Omholt

Kiropraktikk for meg er mer enn bare en jobb – det er også en livstil! Jeg brenner for yrket mitt og elsker å se at menneskene jeg jobber med både blir kvitt smerter men også utvikler seg og sitt syn på helse. Jeg mener det er avgjørende å ta en proaktiv rolle i egen helse for å ha muligheten til å kunne nå sine egne mål og forventninger.

Da jeg var 4 år flyttet mamma, pappa og jeg til Hølen. Jeg vokste derfor opp der og er veldig glad for at vi nå har flyttet tilbake til området etter mange år borte.

Jeg flyttet til England for å studere kiropraktikk ved Anglo European College of Chiropractic i Bournemouth. Jeg visste faktisk lite om kiropraktikk da jeg startet studiene, bare at jeg kunne få jobbe med mennesker og at det handlet om nervesystemet. Men etter som årene gikk fant jeg ut at dette absolutt var den riktige veien å gå og jeg har funnet min lidenskap i å jobbe med mennesker gjennom kiropraktikk og livsstilsråd for å se dem nå optimale helseresultater.

Under studie opplevde jeg alvorlig sykdom og dødsfall i veldig nær familie. Vi utforsket mange type behandlingsformer, både tradisjonelle og mer alternative. Dette ga meg mye innsikt og jeg har derfor stor respekt for både medisinske intervensjoner når det trengs, men også hvor stor kapasitet kroppen har til å kunne helbrede seg selv. Jeg lærte også mer gjennom dette hvor viktig det er at både kropp, sjel og sinn blir jobbet med gjennom livet.

Etter endt studie begynte jeg å jobbe i England, noe som ga meg verdifull erfaring før jeg flyttet tilbake til Norge i 2016 med min partner Frederik Fuchs. Vi fullførte deretter turnustjenesten i vakre Bø i Telemark. Selv om vi trivdes godt der og møtte mange flotte mennesker valgte vi å flytte nærmere familie og har derfor nå bosatt oss i Moss.

Jeg gleder meg veldig nå til å få jobbe i mitt gamle nær-miljø og kunne tilby våre tjenester til de som måtte ønske dette!