Karl Henrik Jaeger

Kiropraktor Karl Henrik Jaeger - Bekkestua Kiropraktikk & Helse

Kiropraktor Karl Henrik Jaeger

Hos meg får du en trygg, effektiv og helhetlig tilnærming til dine helseutfordringer. Jeg er opptatt av tett oppfølging, forventer raske resultater, og gjør mitt ypperste for å få deg bra så raskt og effektivt som mulig. Sammen finner vi det mest hensiktsmessige behandingsopplegget skreddersydd for nettop din kropp og dine behov.

Jeg er brennende engasjert i faget mitt og er opptatt av hele tiden å videreutvikle meg som behandler for best å kunne hjelpe mine pasienter. Jeg har fordypet meg i bruk av Trykkbølgebehandling og Dry Needeling (nålebehandling) for å supplere de klassiske kiropraktiske metodene jeg bruker hver dag.

Bekkestua Kiropraktikk og Helse har vært min arbeidsplass siden 2010. Til meg kommer store og små i alle aldre. En velfungerende rygg og nervesystem er grunnlaget for optimal helse og livskvalitet! Mitt mål er å hjelpe pasientene i å nå sitt fulle potensiale som menneske, både fyskisk og psykisk. Ring meg gjerne for en uforpliktende prat om hvordan du kan få en bedre helse og livskvalitet.

Jeg er utdannet ved Angelo Euopean Chiropractic College i England, og praktiserer Gonstead kiropraktikk og Network Spinal Analysis (NSA). I tillegg har jeg spesialisert meg på behandling av belastnings-/idrettskader i hele kroppen. Jeg har over flere år vært engasjert i støtteaparatene til ulike lokale idrettsklubber som Stabæk Håndball Elite og Haslum Håndball.