Jack W. Johnsen

Kiropraktor Jack W. Johnsen - Bekekstua Kiropraktikk & Helse

Kiropraktor Jack W. Johnsen

Sliter du med smerter, dårlig funksjon og stress? Jeg har løst slike problemer i over tyve år! Gleden av å oppleve hvordan dere igjen kan fylle livene med det som betyr mest for dere, blir aldri gammel!

Kiropraktikk har vært en inspirasjonskilde og viktig del av livet mitt. Gjennom nysgjerrighet og kritiske spørsmål har jeg utviklet meg parallelt som behandler og menneske. Kiropraktikk skal være en trygg, effektiv og helhetlig tilnærming som passer for alle.

Voksne og barn i alle aldre er velkomne. Mange familier benytter mine tjenester gjennom livets mange faser. Kiropraktikk er ikke bare en behandlingsmetode, men også en livsstil. Kiropraktikken åpner for at ryggsøylens strukturer er livets speil, og sikringsskap. Smerte kan være en invitasjon til forandring! Dette er noe jeg selv har fått erfare!

Gjennom blant annet barna mine har jeg i mange år vært engasjert i lokale idrettsklubber, også som behandler. Jeg har mest erfaring fra fotball, håndball, alpint, og kampsport.

Jeg er utdannet i USA, og ble etter hvert formann og instruktør i den største teknikk-klubben på college – Gonstead-klubben. Dette ansvaret og erfaringen hadde jeg stor glede av, spesielt den første perioden i praksis. Jeg har over mange år også videreutviklet og fordypet meg i metoder som jobber med underliggende årsaker, primært stressbelastninger både på jobb, privat og personlig. Her tar vi tak i spenninger som kroppen bærer på uavhengig om situasjonen fortsatt pågår eller ikke, får dette i flyt igjen. Ved å lære deg bærekraftige teknikker for å regulere stress bedre i fremtiden, kan du møte daglige utfordringer med mer overskudd og klarhet. De viktigste metodene kalles Network Spinal Analysis (NSA), Somato Respiratorisk Integrasjon (SRI), Bio Geometric Integration (BGI).

Jeg er opptatt av hvordan vi mestrer dagliglivet og møter utfordringer underveis. Jeg har funnet flere svar som jeg ofte deler med dere i ACT, Acceptance and Commitment Therapy, en retning innenfor kognitiv psykologi.