Tor Erik Freng Blichfeldt

Kiropraktor og daglig leder

Er du en som søker noe mer? En som søker nye muligheter for kroppen, helsa og for livet? En som er lei av det vanlige og vil ha mer av det uvanlige – noe ekstraordinært? En som tror at kroppen kan være magisk, intelligent og har en evne til å selvregulere?

Kanskje du har prøvd mye med liten effekt. Kanskje du søker mer energi og glede i hverdagen. Jeg ser på smerte som en invitasjon til endring. Gjør du? Eller er du åpen for det?

Da er du velkommen til oss og til meg. Mitt navn er Tor Erik Freng Blichfeldt. Jeg er oppvokst på Konnerud, er gift og har 2 barn. Min reise startet som ungdom med ryggplager og sterk interesse for kosthold og trening. Det overordnede fokus var å kunne fungere/prestere optimalt i hverdagen og være en mer ressursrik versjon av meg selv og for andre. I 2003 – 2008 tok jeg min Master i kiropraktikk ved Kiropraktorskolen AECC i England . Jeg jobbet noen år som Kiropraktor på Jessheim, hvor jeg også drev ryggskole på Spenst Jessheim og var Kiropraktor for Eidsvold 1814 (Amerikansk fotball). Deretter startet jeg Mjøndalen Kiropraktikk & Helse i 2011.

Kiropraktikken er en stor lidenskap for meg og en helseprofesjon med et mangfold av Kiropraktormetoder, og jeg var hele tiden på søken for å utvide repertoaret for å hjelpe mine pasienter mer effektivt. Jeg var på utallige Kiropraktorkurs og utviklet min verktøyboks ved hjelp av dyktige Kiropraktorer innenfor ulike metoder.

·       Gonstead (spesifikk analyse og Kiropraktorkorrigering av ryggsøylen)

·       Gonstead ekstremitet (spesifikk analyse og Kiropraktorkorrigering av fot, ankel, kne, hofte, hånd, albue, skulder, kjeve

·       Sertifisert Kraniosakral terapeut (analyse og Kiropraktorkorrigering av kranium, kjeve, bekken)

·       Hearon Kiropraktorteknikk for ekstremiteter

·       Mally Kiropraktorteknikk for ekstremiteter

·       Diversified Kiropraktorteknikk

·       Ulike Kiropraktorkurs for babyer og barn

·       Kurs av Stuart McGill, opptrening av rygg/nakke

 

I 2011 kom jeg i kontakt med Kiropraktormetoden NetworkSpinal og det startet en ny reise for meg. Dette er en skånsom Kiropraktormetode med lette trykk langs ryggsøylen som skaper pust, dyp avspenning/tilstedeværelse med kroppen og frigjør energi. Jeg har siden vært på utallige kurs i denne Kiropraktormetoden. I 2022 ble jeg instruktør for Kiropraktorer i Europa, og holder nå kurs for andre Kiropraktorer og studenter.

På klinikken holder vi i tillegg ulike kurs i smerteintegrasjon og bevissthetsøvelser som øker utbyttet av å gå hos oss.

Gjennom årene har vi utviklet en spesialkompetanse på å hjelpe mennesker med å finne energien og gleden i hverdagen. Vi har mange med utbrenthet og andre slitenhetsplager som kommer til oss og får god hjelp.

Vi ser mange med kroniske smerter med gode resultater. De vanligste plagene vi hjelper med er ryggplager, nakkeplager, skulderplager, hodepine, isjias og svimmelhet. Mange sliter også med smerter relatert til fibromyalgi eller PTSD.  Siden vi har en unik innfallsvinkel tiltrekker vi oss mange i denne gruppen og det er veldig gøy når man kan hjelpe dem tilbake i livet og arbeid.

I tillegg brenner jeg virkelig for å hjelpe ungdom, babyer og barn med å få mer kontakt med kroppen sin, seg selv og sin energi. I et informasjonsoverbelastet samfunn har mange ungdom og voksne et behov for å gjenvinne kontakten med kroppen. Det er lite som gir større mening enn å se en ungdom i sin mest sårbare fase av livet våkne til live med økt styrke, selvtillit og glede. Babyer, barn og ungdom responderer veldig godt hos oss.

Kroppen er smart, den er selvregulerende og den kan åpne opp nye muligheter for deg, din helse og ditt liv. Velkommen til oss!

Tor Erik Freng Blichfeldt