Kine Bergstøl

Kiropraktor

Livet kan by på utfordringer og vi er stadig utsatt for ulike stress faktorer og traumer, store eller små. Dette påvirker helse, livskvalitet og hvordan vi håndterer stress i hverdagen. Jeg startet Kiropraktor reisen med et ønske om å hjelpe andre mennesker på en helhetlig og naturlig måte. Etter selv å ha opplevd diverse skader og ubehag gjennom livet, har det blitt en stor prioritet å fokusere på hvordan man kan optimalisere kropp, sinn og bevegelse for å leve et rikere liv med mer energi, glede og motstandsdyktighet.

Gjennom Kiropraktor studie ved AECC i England oppdaget jeg Kiropraktorteknikken Network Spinal. Gjennom kurs og praktisering med denne teknikken endret livet seg drastisk, og jeg oppdaget nye måter å hjelpe andre på. Ved bruk av teknikken blir holdning, nervesystem og kropp mer optimalisert, og dette fører til positive endringer i livet. Folk opplever mer energi, bedre evne til å takle stress, mindre smerter og bekymringer, bedre fysisk helse, samt mer livsglede og letthet. 

Opplever du ubehag, anspenthet eller smerter i rygg, nakke eller andre steder i kroppen? Har du lite energi, svimmelhet, hodepine, tretthet eller kjenne på stress i hverdagen? Min filosofi er at kroppen forteller deg noe. Smerte og ubehag har ofte byget seg opp over tid, er et signal fra kroppen om at noe må endres. Jeg er opptatt av å se hele mennesket, og hvordan kroppen henger sammen gjennom nervesystemet og din holdning. Stressfaktorer i livet reflekterer spenninger i kroppen. Jeg bruker en skånsom Kiropraktormetode som passer til mennesker i alle faser av livet. I tillegg bruker jeg verktøy og øvelser for avspenning og tilstedeværelse. 

Jeg har 250 timers yoga lærer utdanning med dyktige og erfarne Ameriga Giannone. For meg handler yoga om å lande i egen kropp, gi slipp på anspenthet og roe ned tanker i en travel hverdag. Jeg har yoga timer på klinikken som er funksjonelle og fokuset er på hva øvelsene gjør for kroppen i stedet for hvordan de ser ut. Vi vektlegger å tilpasse øvelsene til egen unik kropp, og i tillegg ha det litt gøy på matta! Ta gjerne kontakt på 47487355 dersom du har noen spørsmål eller ønsker å være med på timer. 

Kine Bergstøl