Mentor/Coach Cathrine Freng Blichfeldt

Mentor/Coach

Er det et området av livet som trenger mer ressurser? Har komfortsonen din blitt for liten? Er du klar for å velge mer i livet? Trenger du en mentor som hjelper deg i riktig retning?

Cathrine har fokus på å løfte deg til den mest energirike utgaven av deg selv. Hun har 10 års erfaring med rådgivning av ledelsen i store organisasjoner, sist som HR Direktør i et selskap i Visma konsernet. Hun har mastergrad i HR fra University of Sydney og har fullført AlchemE Mentor, 2,5 års coachingstudium med Dr. Donny Epstein (verdensledende kiropraktor og Mentor).

Cathrine coacher deg gjennom livsutfordringer knyttet til relasjoner, jobb, helse, tanker, følelser og stress. Sammen utforsker dere hvordan du kan bli mer energieffektiv i møte med dine omgivelser og egne følelser. Det handler om å ta styringen over eget liv og energi istedenfor at omstendighetene styrer hvordan du har det.

Gjennom øvelser, verktøy og samtaler veileder hun deg til bevisstgjøringer som kan ha en enorm innvirkning på hvordan du lever livet og påvirker andre.

Du vil oppdage at du tenker, føler og velger annerledes, har en annen tiltrekningskraft i livet og møter omgivelser og mennesker mer ressurseffektivt. Du kan også kjenne at du kommer mer i kontakt med hvem du er og meningen med livet.

Ta kontakt om du er åpen for nye perspektiver og en annerledes tilnærming til livet. Cathrine tar imot klienter i våre lokaler i Mjøndalen og tilbyr videokonsultasjoner via Zoom. For time i Mjøndalen kan du booke tid gjennom vår timebestillingstjeneste, eller kontakte klinikken via mail eller telefon.

For Zoom konsultasjoner kan du ikke bruke nettbestilling, ta kontakt med klinikken eller Cathrine direkte på 922 86 002.

Livsveileder Cathrine Freng Blichfeldt