Frederik Fuchs

I min mening er kiropraktikk en utrolig effektiv og trygg tilnærming for å fasilitere helbredelse i pasienter. Jeg opplevde selv hvordan kiropraktikk og sunn livstil spilte en viktig rolle da jeg kom meg fra mine egne helsemessige utfordringer. Jeg har sett det for meg selv og i mange av mine pasienter at kroppen har kapasiteten til å helbrede seg selv under de rette forholdene. Jeg tror at kiropraktikk kan bidra til å skape disse rette forholdene og dermed forbedre kroppens egen kapasitet til å helbrede seg.

Min visjon er å hjelpe pasientene mine ved å gi dem kiropraktikk av høy kvalitet. På denne måten ønsker jeg å styrke deres kropp så de kan håndtere stress bedre i hverdagen, samt komme seg fremover og ha motet til å leve livet fullt ut, uten frykt og med mer optimisme.

Jeg er fra Tyskland og vokste opp I Hamburg. Faren min er ortopedisk kirurg som senere studerte kiropraktikk og moren min er fysioterapeut og ernæringsfysiolog. De fleste av resten av familien er også involvert i helsesystemet. Så, fra tidlig alder ble jeg eksponert for forskjellige helsemodaliteter, pasienttilfeller og jeg så hvor givende det er å hjelpe andre mennesker.

Faren min inspirerte meg til å bli kiropraktor og jeg startet på utdannelsen min i Bournemouth, England i 2008. En viktig begivenhet var da jeg ble veldig syk i denne perioden og jeg ble diagnostisert med legionærsykdom (virus infeksjon). Jeg fikk oppleve selv hvordan det var å være veldig syk over en forlenget periode. Dette hjalp meg til å bli mer empatisk. Jeg møtte også partneren min Heidi Omholt i Bournemouth og nå jobber vi sammen som kiropraktorer i Son.

Jeg fullførte utdannelsen min i 2013 og jobbet over de neste årene i England. Jeg var veldig heldig og fikk lære direkte fra noen veldig begavede og talentfulle kiropraktorer gjennom denne tiden. Etter Brexit bestemte vi oss for å flytte til Norge for å være nærmere familie.

I 2016 begynte vi å jobbe i Bø i Telemark og fullførte der vår turnustjeneste. Dette er et fantastisk sted med flotte mennesker som hadde store hjerter. Her lærte jeg om norsk kultur og fikk oppleve den vakre naturen i Telemark. I 2018 bestemte vi oss for å flytte nærmere Son for å kunne være nærmere familie.

Jeg kan bare beskrive det som mer enn kun tilfeldighet at vi møtte Marco og så bestemte oss for å jobbe sammen i Son. Vi er veldig takknemlige og spente for å få jobbe i Son nå!